Kategorie

Regulamin sklepu

I. Warunki ogólne

1. Sklep internetowy, znajdujący się na stronie internetowej pod adresem www.apolis.com.pl umożliwia dokonywanie zakupów za pośrednictwem Internetu.

2. Sklep www.apolis.com.pl jest prowadzony przez firmę:

Apolis Spółka Cywilna

55-100 Trzebnica

Cerekwica, ul. Wesoła 37

Nip. 915-177-91-96

Regon 021493851



4. Zakup w sklepie internetowym www.apolis.com.pl oznacza akceptację niniejszego regulaminu.

II. Procedura składania i realizacji zamówień

5. Zamówienie można składać za pomocą funkcji dodania produktu do koszyka oraz następnie poprzez przycisk "Zamówienie".
Aby można było poprawnie przeprowadzić procedurę zamówienia, konieczne będzie założenie konta użytkownika, dzięki któremu można także obserwować status realizacji zamówienia.

Zamówienia można składać również mailem lub telefonicznie.


6. Podstawowym warunkiem realizacji dokonanych zakupów jest prawidłowe wypełnienie danych teleadresowych wraz z poprawnym, istniejącym adresem e-mail i numerem telefonu pod którym pracownik firmy Apolis Spółka Cywilna będzie mógł potwierdzić złożone zamówienia.

7. Zamówienie można składać 24 godziny na dobę przez cały rok. Towar magazynowany będzie wysyłany w następny dzień roboczy po zaksięgowaniu wpłaty. W przypadku klientów z aktywnym przelewem i kredytem kupieckim towar bedzie wysyłany po poprawnej weryfikacji zamówienia.

W przypadku towarów niemagazynowanych podany termin realizacji jest terminem przybliżonym. W większości przypadków pokrywa się z realnym czasem realizacji zamówienia.

W przypadku gdy termin realizacji będzie znacząco odbiegał od podanego w statusie produktu, zamawiający zostanie o ty niezwłocznie powiadomiony. Przysługuje mu wtedy prawo rezygnacji z zamówienia. 


8. W przypadku wystąpienia okoliczności uniemożliwiających całkowicie lub czasowo realizację złożonego zamówienia, firma Apolis Spółka Cywilna zastrzega sobie prawo do wstrzymania realizacji zamówienia - o zaistniałej sytuacji zobowiązuje się niezwłocznie powiadomić Zamawiającego.

9. Zamówienia w których nieprawidłowo wypełniono dane teleadresowe ( nieistniejący e-mail, lub brak telefonu ) nie będą rozpatrywane.

10. Firma Apolis Spółka Cywilna zastrzega sobie prawo do wstrzymania zamówień wzbudzających wątpliwości.

11. Ceny towarów znajdujących się w sklepie internetowym www.apolis.com.pl są podane w złotych polskich i zawierają VAT (ceny brutto).

12. Firma Apolis Spółka Cywilna wystawia fakturę VAT na zakupiony towar. Aby otrzymać fakturę VAT należy poprawnie wypełnić dane firmy wraz z NIP.

 

13. Zdjęcia produktów umieszczone na stronach sklepu są poglądowe i mogą nieznaznie różnić się od rzeczywistego wyglądu produktów.

 

RODO

Podanie przez Ciebie danych osobowych jest w pełni dobrowolne. Niepodanie danych osobowych będzie skutkowało niemożliwością pełnego wykonania zobowiązań, przyjętych przez APOLIS SPÓŁKA CYWILNA w ramach zawieranych z Tobą umów.

Administratorem Twoich danych jest APOLIS SPÓŁKA CYWILNA z siedzibą w CEREKWICA, UL. WESOŁA 37, wpisanej do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, pod numerem NIP: 9151779196, REGON: 021493851. W sprawach związanych z przetwarzaniem i ochroną danych osobowych wyznaczony został punkt kontaktowy w postaci adresu e-mail: a.lis@apolis.com.pl Kontakt we wskazanych sprawach możliwy jest także w postaci tradycyjnej korespondencji na adres administratora z dopiskiem: „Ochrona Danych Osobowych” oraz osobiście pod adresem CEREKWICA, UL. WESOŁA 37.

Podane przez Ciebie dane osobowe będą przetwarzane w następujących celach:
– wykonania umowy kupna-sprzedaży bądź usługi – przetwarzanie jest niezbędne do wykonania umowy, aż do czasu zakończenia umowy,
– marketingu bezpośredniego – do czasu zakończenia umowy lub złożenia sprzeciwu,
– finansowo-księgowych – przetwarzanie jest niezbędne do wykonania przepisów prawa podatkowego,
– obrony przed roszczeniami i dochodzenia roszczeń – do czasu wygaśnięcia okresu roszczeń zgodnie z przepisami Kodeksu Cywilnego,
– prowadzenia procesów reklamacyjnych.

Posiadasz prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu (np. jeśli dane są przetwarzane na podstawie Twojej zgody lub w celach marketingowych czy udostępniania Twoich danych); posiadasz prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie. W celu cofnięcia zgody możesz skontaktować się z punktem obsługi klienta w naszej siedzibie bądź biurze CEREKWICA, UL. WESOŁA 37 lub wysyłając wiadomość e-mail na adres: a.lis@apolis.com.pl. Masz również prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.


Koszyk  

Brak produktów

Dostawa 0,00 zł
Suma 0,00 zł

Realizuj zamówienie

OBSŁUGA KLIENTA

Jeśli nie znaleźli Państwo tego co Was interesuje zapraszamy do złożenia zapytania ofertowego
tel. 502 069 493
tel. 509 072 753